
Хүнс, эмийн шинжилгээний орчин үеийн аргууд сэдэвт лекцэд урьж байна.

Эрдэмтэн багш, оюутан залуус та бүхнийг нээлттэй лекцэд өргөнөөр оролцохыг урьж байна.
Сэдэв: Advanced methods for food and drug analysis (Functional ingredients and residues analysis as an example)
Хүнс, эмийн шинжилгээний орчин үеийн аргууд (Функциональ нэгдэл, үлдэгдлийн шинжилгээний жишээн дээр)
Илтгэгч: Nishimura Tsutomu, President, Japan Food Research Laboratories
Японы Хүнсний шинжилгээний төвийн захирал, Нишимура Цүтомү
Зохион байгуулагч: Боловсролын яам, ЖАЙКА байгууллагын хамтран хэрэгжүүлж буй “Инженер, технологийн дээд боловсрол” төсөл
МУИС-ийн “Монгол орны ургамал, микроорганизмын биологийн идэвхт нэгдэл, ашигт генийн судалгаа, тэдгээрийн хэрэглээ” судалгааны баг (J12A15)
Хэзээ: 2025 оны 05 дугаар сарын 02-ны өдөр. 13:00-15:00 цаг
Хаана: МУИС, Хичээлийн 1-р байр, Дугуй танхим
Холбоо барих хаяг: bdavaapurev@num.edu.mn, batbold.b@num.edu.mn
Утас: 99240573, 99051549